Venttiilitiimiimme kaksi uutta vahvistusta

Iiro Nurmiranta:

Nurmirannan Iiro tässä terve!

Kuten mainittu, aloitin Kontramilla venttiiliryhmän Myynti-insinöörin tehtävässä lokakuussa. Asemapaikkanani toimii Vantaan pääkonttori ja myyntialueena Etelä-Suomi, joka tarkoittaa kutakuinkin Eurajoki - Hämeenlinna - Loviisa-linjasta etelään. Koulutukseltani olen Tampereen Ammattikorkeakoulusta valmistunut kemiantekniikan insinööri. Ennen Kontramille siirtymistä olen kerryttänyt työkokemusta mm. paperiteollisuudesta ja pumppujen teknisestä myynnistä.

Minut saa parhaiten kiinni puhelimella numerosta 040 846 8441 tai sähköpostilla: iiro.nurmiranta@kontram.fi

 

Toni Lounasranta:

Hei,

Olen Toni Lounasranta ja aloitin lokakuussa Kontramilla Länsi-Suomen myynti-insinöörinä venttiilipuolella. Olen asunut koko ikäni Tampere/Pirkkala-akselilla, joten asemapaikkani tulee olemaan Tampereen konttori Hermiassa. Alueeni on karkeasti Pori-Vaasa-Jyväskylä ja niiden ympäristö. Olen paperi- ja prosessitekniikan insinööri sekä opiskelen materiaalitekniikan diplomi-insinööriksi. Vahvuusalueeni on paperiteollisuudessa sekä kemikaaleissa, joiden parissa olen aikaisemmin työskennellyt.

Vapaa-aikani menee kesäisin golfin ja veneilyn parissa. Minuun voi vapaasti ottaa yhteyttä minkä tahansa asian tiimoilta joko puhelimitse numerosta 044 546 5259 tai sähköpostilla: toni.lounasranta@kontram.fi

 

Muut venttiilitiimimme yhteystiedot löydät tästä linkistä.

Comments are closed.