Optiset mittalaitteet

MTS8000 MTS-8000

JDSU:n modulaarinen MTS-8000 mittalaite tarjoaa ratkaisun moneen kuituverkon mittaukseen.

Kuidun testaus, OTDR, OSA ja Ethernet mittaukset onnistuvat modulia vaihtamalla.

MTS-8000 laitteen optinen spektrianalysaattori –moduli (OSA) tarjoaa kattavan paketin DWDM ja CWDM verkkojen testaamiseen. JDSU:n uusimmalla tekniikalla OSNR voidaan mitata kanavan paikalta eikä sen vierestä, tarjoten näin ollen ainutlaatuisen tarkan mittaustuloksen.

OSA

Optiset Tehomittaparit

Optisten mittalaitteiden osalta Kontram Oy:n listoilla on laaja valikoima tehomittapareja.

JDSU ja Tempo tarjoavat tehomittapareja niin yksi- kuin monimuotokuiduille ja muovikuiduille.

OMK55

JDSU:n Smart OMK-sarja on erinomainen lähtökohta kuituvaimennusten mittaamiseen. OMK-paketit sisältävät kaiken mittauksiin tarvitsemasi; teholähteen, tehomittarin, laukun ja lisävarusteet. OMK-55 Paketin sisältämät OLP tehomittarit on varustettu muistilla ja USB-liitännällä, joten mittausten siirto PC:lle ja raportointi onnistuvat helposti.

OMK-5-6-7 on tuotesarja joka tarjoaa taskukokoisen ja helppokäyttöisen ratkaisun optisten tehovaimennusten mittaamiseen. Teholähteeseen on valittavissa kaksi aallonpituutta mittauskohteista riippuen. Lisäksi paketti sisältää tehomittarin, lisävarusteet ja laukun.

Tempo 557B

Tempo:n teholähde 253B ja tehomittari 557B yhdistelmä on yksinkertainen ja helppokäyttöinen tehomittapari. Tehomittaparilla mittaat helposti tehohäviöt yksi- ja monimuotokuiduista, muovikuiduista ja liittimistä.Ota yhteyttä


Petteri Haapamäki
040-567 4940