Elintarviketeollisuuden kilpailukyky riippuu ratkaisevasti prosessin automaation asteesta, tuotannon tehokkuudesta, hygieniasuunnittelusta, tehokkaasta puhdistuksesta ja loppukädessä elintarvikkeiden turvallisuudesta. Tehokkaimman lopputuloksen saavuttamisessa anturit näyttelevät merkittävää roolia prosessissa.
Baumer kehittää antureitaan yhteistyössä asiakkaidensa kanssa vastatakseen elintarviketeollisuuden prosessikohtaisiin erityisvaatimuksiin.
Johtavuus:
Lämpötila:
Pintakytkin:
Hydrostaattinen pinnanmittaus:
Virtausmittaus:
Prosessiliitynnät ja optiot:
Yhteensopivuus ja liitännät:
Valmistajan sivuilta löytyvällä laskurilla voit laskea Baumerin CIP-antureiden käytön myötä saavutettavat säästönne ja hankintanne takaisinmaksuajan. Laskuriin pääset tästä.
Tutustu myös:
Kiitos yhteydenotostasi, asiantuntijamme käsittelevät sen pian.
Haluatko pysyä ajan tasalla palvelu- ja tuoteuutuuksistamme?
Lähetämme kahta ammattilaisille suunnattua uutiskirjettä noin 4vk välein – alta voit valita itseäsi kiinnostavan aihealueen.